Dagens lunch v.38

Dagens rätt: 95:- Pasta /Salladsrätt (se nedan)/ Pizzarätt (se nedan): 85:- Afterwork (se nedan) 99:-

obs: 15% rabatt för studenter !

Hembakat bröd, salladsbuffé, saft, kaffe och små italienska kakor ingår.

LUNCH SPECIALERBJUDANDE: 120:- Ryggbiff med stekt potatis,grönsaker och rödvinsås

Måndag

1):Filetto alla Stroganoff: Strimlat fläskfilé med tomat, aubergin, zucchini, morötter och ris.

2) Risotto agli Asparagi: Risotto med färsk sparris och smör.

3)Orecchiette Vineria: Pasta med fläskfilé , tomat och lite lakstosfri grädde.

Tisdag:

1)Nasello alla Siciliana: Kummelfilé med tomat, oliver, kapris, sardeller och risotto.

2)Gnocchi Pesto e Prosciutto: Potatispasta med husets pestosås och kokt skinka.

3)Tortellini ai Funghi Porcini: Karl-Johanssvamp fyllda pastakuddar med svampsås.

Onsdag:

1)Pollo ai Funghi: Kycklingfilé med svampsås och risotto.

2)Orecchiette al Prosciutto e Gorgonzola: Snäckpasta med kokt skinka och Gorgonzola.

3)Rigatoni della Nonna: Pastarör med zucchini, aubergin och tomat.

Torsdag:

1) Fisksoppa med lax, musslor, sefile, torsk, scampi, calamari och grönsaker, serveras med grillad basilika-vitlöksbröd.

1a) Köttalternativ.

2) Risotto alle Melanzane: Risotto med aubergin och parmesanost.

3)Rigaton Pollo e Spinaci: Pastarör med kycklingfilé och spenat.

Fredag:

1)Saltimbocca alla Romana:Fläskfilémedaljong med salvia och parmaskinka, vitvin/salviasås och risotto.

2)Linguine alla Scoglio: Spaghetti med tomatsås och blandade fisk och skaldjur.

3)Gnocchi alla Gorgonzola: Potatispasta med Gorgonzolasås.

Pizzor

Pizza Margherita:Tomat, mozzarellaost

Pizza prosciutto e funghi: Tomat, mozzarellaost, champinjoner, skinka

Pizza con salamino piccante e capperi:Tomat, mozzarellaost, stark salami och kapris

Pizza Vegetariana:Tomat, mozzarellaost, champinjoner, oliver och paprika

Italiensk sallad m mozzarella, soltorkad tomat,och balsamvinäger

Räksallad med räkor, mozzarella, soltorkad tomat och balsamvinäger.

AFTERWORK: Ett glas öl/vin med italiensk Crostini bara på fredagar, frpn 15:00 till 17:00